ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΙΝ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Τελευταία ενημέρωση 5 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

«Ο πρωθυπουργός επέλεξε τον εύκολο αντίπαλο για το περιβάλλον, την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ίδια»
Εχθρός του περιβάλλοντος «είναι το κυνήγι του κέρδους» και «όχι η συνύπαρξη του ανθρώπου με το περιβάλλον», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή, σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος.

«Ο κ. πρωθυπουργός επέλεξε τον εύκολο αντίπαλο, τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ακολούθησε την ίδια πολιτική», πρόσθεσε ο Ν. Καραθανασόπουλος. Στηλιτεύοντας την υποκρισία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «ο ΧΥΤΑ Φυλής είναι έργο και των δυο σας».

Επίσης, τόνισε πως η πολιτική της ΕΕ κάθε άλλο παρά προστατεύσει το περιβάλλον. «Την πράσινη οικονομία, η οποία θέλει να δώσει διέξοδο στα υπερσυσσωρευμένα κεφάλαια, δεν την αφορά η προστασία του περιβάλλοντος», είπε. Έφερε ως παράδειγμα την είσοδο των ΑΠΕ στο πλαίσιο της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία «έφερε πανάκριβο ρεύμα για το λαό και ταυτόχρονα υποβάθμιση του περιβάλλοντος, με το να φυτρώνουν αιολικά πάρκα σε κάθε βουνοπλαγιά».

Αναφορικά με την τοποθέτηση του Κυρ. Μητσοτάκη ότι θα τιμηθούν οι νεκροί της «Marfin», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ σημείωσε: «Δεν είναι τα μεγάλα λόγια η τιμή στη θυσία που έγινε. Αυτό που έπρεπε να γίνει από την προηγούμενη και από τη σημερινή κυβέρνηση ήταν να αποκαλυφθούν οι ένοχοι και να αποκαλυφθεί ο ρόλος των προβοκατόρων απέναντι σε ένα λαϊκό κίνημα το οποίο είχε βγει στους δρόμους και διεκδικούσε τα δικαιώματα στη ζωή και την εργασία του».

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.