Τοποθέτηση του Νίκου Σοφιανού, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στον REAL FM: Το κρίσιμο ζητούμενο είναι πόσο δυνατός θα βγει ο λαός να αγωνίζεται, να αναχαιτίζει, να αποσπά κατακτήσεις


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 29 Ιανουαρίου 2023 by manos (ceo)-admin

Το κρίσιμο ζητούμενο από τις επερχόμενες εκλογές, είναι πόσο ισχυρή θα είναι η δυνατότητα του λαού, να αγωνιστεί, να αναχαιτίσει, να αποσπάσει μέτρα και κατακτήσεις, απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα βγει από τις κάλπες και το κρίσιμο μέγεθος είναι η δύναμη του ΚΚΕ. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

Υπογράμμισε ότι η συζήτηση στην βουλή, επιβεβαίωσε την προσπάθεια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψουν το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά στα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα, επιχειρώντας να εγκλωβίσουν τον λαό που ήδη εκφράζει ότι κανένας από τους δύο δεν είναι καταλληλότερος.

Ενδεικτικά ανέφερε ότι η αντιπαράθεση για τις υποκλοπές, έγινε θεωρώντας ως δεδομένο το απαράδεκτο θεσμικό πλαίσιο που δίνει την δυνατότητα ο καθένας να παρακολουθείται στο όνομα της «εθνικής ασφάλειας».

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου: Καμία ανοχή στο φασισμό και τις παραφυάδες της Χρυσής Αυγής

Download (DOC, 32KB)

ΕΜΠΑΡΓΚΟ 19.30: Αποσπάσματα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη

Download (DOC, 77KB)

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού σχετικά με το Προεδρικό Διάταγμα για την καλλιτεχνική εκπαίδευση

Download (DOC, 41KB)

συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με επιτροπές πλημμυροπαθών και κατοίκους στη Λαμία

Download (DOC, 50KB)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.