Τον σταθμό στον Φοινοκαλιά επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου συνοδευόμενος από στελέχη του Πανεπιστημίου Κρήτης


0
(0)

 Τον ερευνητικό σταθμό περιβαλλοντικών μετρήσεων στον Φοινοκαλιά, που θεωρείται αντιπροσωπευτικός για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας σε θέματα σύστασης και ποιότητας της ατμόσφαιρας και μελέτης του κλίματος, επισκέφθηκαν σήμερα (1/6), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου,  στελέχη του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και μέλη της μελετητικής ομάδας που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό ξενώνα για το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που προγραμματίζεται να δημιουργηθεί στον οικισμό, στην θέση όπου βρίσκεται το παλιό σχολείο του Φοινοκαλιά.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, εκτός από τον χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον σταθμό παρακολούθησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα δημιουργίας μικρών αυτόνομων κτιρίων, ώστε σε εύλογο χρόνο ν΄ αποκτηθεί σύγχρονη και μόνιμη υποδομή.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν η Διευθύντρια του ΕΠΕΧΗΔΙ, καθηγήτρια κ. Μαρία Κανακίδου, ο ερευνητής Δρ. Νίκος Καλυβίτης, η προϊσταμένη του τμήματος περιουσίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Κ. Βερβεράκη καθώς και τα μέλη της Μελετητικής Ομάδας κ. Οδυσσέας Σγουρός (Αρχιτέκτονας) και Λεωνίδας Ζερβός (Πολιτικός Μηχανικός)

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *