Τον Περιφερειάρχη Κρήτης συνάντησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας και ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας για το γηροκομείο

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 8 Απριλίου 2021 by energinews (admin)

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Καλατζάκης. Η συνάντηση αυτή ήταν η συνέχεια της χθεσινής επίσκεψης του Δημάρχου μαζί με τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, όπου παρακολουθήσαν και ενημερωθήκαν για τις εργασίες πλήρους ανακαίνισης του κτηρίου. Ο Δήμαρχος τόνισε την συνεργασία Δήμου Μητρόπολης και Περιφέρειας για την ολοκλήρωση του έργου γηροκομείου Ιεράπετρας ένα έργο, που αναβαθμίζει το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου. Στόχος είναι να ολοκληρωθεί το έργο όσο πιο σύντομα γίνεται, ώστε να μπορέσουν να στεγαστούν και να φιλοξενηθούν στο γηροκομείο οι ηλικιωμένοι το συντομότερο δυνατόν. Μέχρι τέλος Μάϊου οι εργασίες θα είναι υλοποιημένες και μέσα στο φθινόπωρο αναμένεται να είναι και πλήρως εξοπλισμένο. Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει για την χρηματοδότηση και άλλων έργων στον Δήμο Ιεράπετρας από την Περιφέρεια.

Ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων τόνισε την χρηματοδότηση της Περιφέρειας για την πεζοδρόμηση της περιοχής Γρα Λυγιά  – Στόμιο, ένα έργο που θα αλλάξει ριζικά όλη την εικόνα της περιοχής. Ένα έργο που θα εξυπηρετεί όχι μόνο τον αγροτικό κόσμο.

Ο κ. Καλατζάκης ανακοίνωσε επίσης στο Ράδιο Λασίθι 92,3 έργο ανακαίνισης της κατοικίας που διέμενε ο Πατριάρχης Μελέτιος Μεταξάκης στο Μεταξοχώρι (Παρσά).

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.