Τι λέει ο Καμμένος στον realfm για τον Καρατζαφέρη, τον Μπαλτάκο και τις πιθανές συνεργασίες

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 21 Ιανουαρίου 2019 by energinews (admin)

“Θα κάνω συμμαχίες με εκείνους που πιστεύω ότι ταιριάζουμε πολιτικά”, είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο κ. Καμμένος επιβεβαίωσε το δημοσίευμα της Realnews σχετικά με τις ενδεχόμενες συνεργασίες και τις επαφές του με τον Τάκη Μπαλτάκο

“Με τον κ. Καρατζαφέρη δεν έχω μιλήσει. Με τον κ. Μπαλτάκο μιλάω, όπως μιλάω με πολλούς πρώην υπουργούς της ΝΔ, μιλάω με πατριωτικά κινήματα από όλους τους χώρους. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο, στο συνταγματικό τόξο, και στα δεδομένα που ξεκινήσαμε οι ΑΝΕΛ. Ο κ. Καρατζαφέρης συνεργάστηκε με τα μνημόνια και αυτός γέννησε αυτά τα τέρατα της πολιτικής και με οδήγησαν εκτός της ΝΔ, δεν πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε κοινή πορεία. Άλλωστε, βλέπω ότι περιφέρει τον κ. Δημήτρη Καμμένο γύρω-γύρω. Έχω σταθερή πορεία και δεν θα την χαλάσω με εφήμερες συμμαχίες στις οποίες δεν πιστεύω. Θα κάνω συμμαχίες με εκείνους που πιστεύω ότι ταιριάζουμε πολιτικά. Με την Ένωση Κεντρώων, επειδή έχει κρατήσει σταθερή θέση στην ονομασία των Σκοπίων, πιστεύω υπάρχουν περιθώρια να συζητήσουμε μαζί. Ναι στο κόμμα αυτό υπάρχουν άνθρωποι που μπορούμε να συζητήσουμε και με τον κ. Λεβέντη. Μιλάω και με τον κ. Αντώναρο, δεν θα το κρύψω αλλά έχει διαφορετική άποψη από την δική μου στο Σκοπιανό. Υπάρχουν άλλα στελέχη και πολιτικές κινήσεις”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.