Τι αποκαλύπτει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου της Ελένης Τοπαλούδη

Τι αποκαλύπτει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου της Ελένης Τοπαλούδη
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 έτη by energinews (admin)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Όπως έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Ελένης Τοπαλούδη, μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, στις 27 Νοεμβρίου, η 21χρονη φοιτήτρια μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.

Στις 30 Νοεμβρίου, εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και τη φίλη της, ενώ από την 1η Δεκεμβρίου φαίνεται να την αναζητά μια φίλη, η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον 21χρονο κατηγορούμενο.

Την ίδια στιγμή, οι καθαρές τοξικολογικές της κοπέλας καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι στην κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους, είχαν πει πως είχαν καταναλώσει αλκοόλ και οι τρεις.

Το ποσοστό αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα της 21χρονης είναι μόλις 0,15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα ποτήρι κρασί.

Υπενθυμίζεται πως το κινητό της 21χρονης φοιτήτριας μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί, ενώ ο δικηγόρος τη ςοικογένειας, Αλέξης Κούγιας έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορουμένων, εξετάζοντας την πιθανότητα να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.