Τις κρίσιμες δεξιότητες που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας, μέσα από τις αλλαγές που φέρνουν η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και η Ψηφιακή Μετάβαση, ανέδειξε το 4ο EU Jobs and Mobility Roadshow


Τελευταία ενημέρωση 23 Δεκεμβρίου 2020 by manos (ceo)-admin

Τις κρίσιμες δεξιότητες που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας, μέσα από τις αλλαγές που φέρνουν η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και η Ψηφιακή Μετάβαση, ανέδειξε το 4ο EU Jobs and Mobility Roadshow.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 31 εκπρόσωποι Ευρωπαϊκών Θεσμικών Οργάνων, Εθνικών Φορέων, Ευρωπαϊκών Δικτύων και Επιχειρήσεων, οι οποίοι παρουσίασαν τα κύρια προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία που αφορούν στη νεανική επιχειρηματικότητα και κινητικότητα στην Ευρώπη. Η εκδήλωση αναπτύχθηκε σε 5 ενότητες, τις οποίες συντόνισαν 9 δημοσιογράφοι, και την παρακολούθησε κοινό από όλη την Ελλάδα.

To Roadshow διοργάνωσαν 15 Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct από την Ελλάδα, ένα εκ των οποίων είναι και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, των οποίων οι Επικεφαλής Γιώργος Μαρκοπουλιώτης και Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης χαιρέτισαν κατά την έναρξη. Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς τίμησε την εκδήλωση με μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με κύριο θέμα το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αλλά και σημαντική αναφορά στο πρόγραμμα Erasmus+.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το Roadshow μέσα από τη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook ή στο YouTube με τίτλο EU Jobs & Mobility Roadshow, με οδηγό τη συνημμένη περίληψη των παρουσιάσεων και το αναλυτικό της πρόγραμμα.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.