Την στήριξη του για την επιτυχή διοργάνωση του Παγκοσμίου Συνεδρίου της AXEPA HELLAS εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 22 Οκτωβρίου 2020 by energinews (admin)

To 2021, θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, το Παγκόσμιο Συνέδριο της Ελληνοαμερικανικής Οργάνωσης American Hellenic Educational Progressive Association AHEPA, το οποίο συμπίπτει με την επέτειο των 200 ετών της Ελληνικής Ανεξαρτησίας και αναμένεται να έχει σημαντική συμμετοχή συνέδρων και συνοδών.

Στο πλαίσιο της προώθησης και προβολής της  συγκεκριμένης διοργάνωσης, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό (21/10), ο Αντικυβερνήτης της AXEPA HELLAS κ.Κων/νος Βαρσάμης και ο πρ. Διοικητής (ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 25) κ. Γιώργος Πλοκαμάκης.

Όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο προγραμματισμένης κρουαζιέρας στην Ελλάδα, οι σύνεδροι αναμένεται να επισκεφθούν τον Άγιο Νικόλαο,  ενώ συζητήθηκε το πρόγραμμα υποδοχής και φιλοξενίας. Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη για την επιτυχή διοργάνωση του συνεδρίου στην χώρα μας, δηλώνοντας ότι οι εκπρόσωποι της Ελληνοαμερικανικής Οργάνωσης, αποτελούν καλούς πρεσβευτές της χώρας μας στην Αμερική και ασφαλώς θα συμβάλλουν στην προώθηση και προβολή της ως τουριστικού προορισμού.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.