Την στήριξη της δημοτικής αρχής για την ανέγερση ιδιόκτητου κτιρίου που θα διευκολύνει το κοινωνικό έργο του ΚΕΘΕΑ εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγ Νικολάου στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Δ.Σ κ. Χρ. Λιάπηο Δήμαρχος Αγίου Νικολάο


0
(0)

Την συμπαράσταση του Δήμου Αγίου Νικολάου, στο δύσκολο έργο που επιτελούν το προσωπικό και τα μέλη του πολυδύναμου κέντρου Λασιθίου του  ΚΕΘΕΑ, εξέφρασε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, στην συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι (7/7) στον Δήμο, με τον  πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Λιάπη, τον υπεύθυνο του κέντρου κ. Γιώργο Τρικοίλη και την κοινωνική λειτουργό κ. Φωτεινή Καπαράκη.

Κατά την συνάντηση επιβεβαιώθηκε η βούληση της δημοτικής αρχής, για την στήριξη του κέντρου με την διασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων που θα δώσουν την δυνατότητα  ανέγερσης ιδιόκτητου κτιρίου, σε οικόπεδο που έχει ήδη παραχωρήσει η Ιερά Μητρόπολη Πέτρας & Χερρονήσου, προκειμένου να διευκολύνει το κατεξοχήν κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, επαναβεβαιώνοντας την πρόταση που ήδη έχει καταθέσει  στους υπευθύνους του πολυδύναμου κέντρου, ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες σύνταξης και ωρίμανσης της μελέτης για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ, ώστε  ν΄ αναληφθούν σχετικές πρωτοβουλίες  από τον Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο, για την διασφάλιση των χρημάτων που απαιτούνται για να προχωρήσει το συγκεκριμένο εγχείρημα.  “Πρόκειται για μια εξόχως σημαντική δομή – ανέφερε – που στηρίζει ενεργά τους ανθρώπους που μάχονται για μια ισότιμη θέση στην κοινωνία,  σε μια ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική και κοινωνική συγκυρία που εντείνει τις εξαρτήσεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό”.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *