Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου Αγίου Νικολάου


0
(0)

Την καθιερωμένη εκδήλωση τους, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησαν σήμερα (23/1) οι υπάλληλοι του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ευχαριστώντας τους υπαλλήλους για την μέχρι σήμερα συνεργασία, ζήτησε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί από την δημοτική αρχή.

Τα τελευταία χρόνια – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – υπήρξε αποστελέχωση του Δήμου κυρίως λόγω  συνταξιοδοτήσεων των υπαλλήλων. Ευχόμαστε -πρόσθεσε- να υλοποιηθεί η κυβερνητική εξαγγελία, δηλαδή να γίνουν προσλήψεις, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη, αυτά τα οποία προγραμματίζουμε και δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε λόγω έλλειψης προσωπικού.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου υπαλλήλων του Δήμου κ. Γιάννης Νικολαίδης, ενώ παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Μειοψηφίας, των Νομικών Προσώπων, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι οι υπάλληλοι του Δήμου.

Να σημειώσουμε ότι δύο υπάλληλοι, έλαβαν ως δώρο, πέντε και δύο μέρες άδειας .

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *