Την Παρασκευή με Onirama η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ιεράπετρα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 9 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Mε μια συναυλία του συγκροτήματος των Οnirama αποφασίστηκε τελικά να συνοδευτεί η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ιεράπετρα.

Αυτή ήταν η απόφαση στη οποία κατέληξε στην πρώτη του συνεδρίαση το νέο ΔΣ της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α την περασμένη Παρασκευή.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, και όπως κάθε χρόνο θα συνοδεύεται από τη Φιλαρμονική της πόλης.

Το πλήρες πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα, όταν και οι τελευταίοι σύλλογοι και φορείς της περιοχής αποστείλουν στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  τα όσα ετοιμάζουν.

Η πρόεδρος Μαρία Σακκαδάκη μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ανέφερε πως και φέτος στόχος ήταν να γίνει μια εξωστρεφής εκδήλωση που θα προσελκύσει κόσμο, γι’ αυτό και επιλέχθηκε το συγκεκριμένο πολύ γνωστό συγκρότημα.

Το κόστος της συναυλίας όπως είπε θα είναι χαμηλότερο σε σχέση με πέρυσι, όπου η Ελένη Φουρέιρα πήρε περισσότερα από 20.000 ευρώ, ενώ φέτος τα χρήματα που θα δοθούν θα είναι λιγότερα από 15.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά όμως, τόνισε πως πρώτη προτεραιότητα της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α είναι οι υπόλοιπες εκδηλώσεις, και κυρίως όσες έχουν να κάνουν με παιδιά, αλλά και οι χριστουγεννιάτικες δράσεις των δομών της πόλης (παιδικοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί). Αυτό ήταν το σκεπτικό του σχεδιασμού και στη συνέχεια με τα χρήματα που έμειναν πάρθηκε η απόφαση για τη συναυλία.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.