Την ικανοποίηση του για την επαναλειτουργία του Α.Τ Νεάπολης εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου


Τελευταία ενημέρωση 11 Νοεμβρίου 2021 by manos (ceo)-admin

Την ικανοποίηση του για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα (11/11) στον χώρο όπου στεγάζεται η υπηρεσία.

Σε συνάντηση που είχε  με τον Υπαστυνόμο Α΄ – Διοικητή του Α .Τ Νεάπολης κ. Γεώργιο Γιαννόπουλο, συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα διαχείρισης του κτιρίου, σε χώρους που έχει παραχωρήσει ο Δήμος, ενώ ζητούμενο εξακολουθεί να παραμένει, το θέμα της υποστελέχωσης του τμήματος, γεγονός  που καταδεικνύει, όπως υποστήριξε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, την ανάγκη να υπάρξει πίεση προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προς όφελος της ευρύτερης περιοχής του Μεραμπέλου.

Εξ άλλου όπως ο ίδιος ανέφερε, η εξέλιξη που υπήρξε με την επαναλειτουργία του Α.Τ Νεαπόλεως , θα συμβάλει στην βελτίωση της αστυνόμευσης στην περιοχή και οφείλεται κυρίως στην μακρόχρονη προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Κων/νος Καστελιανάκης, η αντιδήμαρχος  Δημοσίων Σχέσεων κ. Ευαγγελία Φανουράκη, ο πρόεδρος της Δημοτικής  κοινότητας Νεάπολης κ. Γιάννης Μηναδάκης και ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Γιάννης Στεφανάκης.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.