Την έκδοση του περιοδικού Αμάλθεια της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Ν Λασιθίου προτίθεται ν αναλάβει ο Δήμος Αγίου Νικολάου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Η βούληση της Δημοτικής Αρχής,  για την στήρξη της  Ιστορικής – Λαογραφικής Εταιρείας Νομού Λασιθίου, εκφράστηκε στην συνάντηση που είχαν σήμερα (5/2), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τον πρόεδρο της,  κ. Γιάννη Σταμέλο.

Με αφορμή την συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την ίδρυση της Εταιρείας , την συνεχή κυκλοφορία του περιοδικού “Αμάλθεια” που εκδίδει, καθώς και των δράσεων που έως σήμερα έχει αναλάβει, με τις τιμητικές εκδηλώσεις Λασιθιωτών, που με την προσφορά και το έργο τους στα Γράμματα, στην Τέχνη, στην Επιστήμη, αλλά και στην ίδια την κοινωνία, έχουν  συμβάλλει στην πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη του νομού,  ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, σε δηλώσεις του, μετά το πέρας της συνάντησης, υπογράμμισε ότι : ” δεδομένων των επιχορηγήσεων της Περιφέρειας στους Πολιτιστικούς Οργανισμούς, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, προτίθεται, ν΄αναλάβει ετησίως την έκδοση του περιοδικού “Αμάλθεια”, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να συμβάλλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου – στοιχείο βασικό  όπως ανέφερε – για την διασφάλιση προώθηση και ανάπτυξη του τουριστικού μας προιόντος.

Κατά συνέπεια η εν λόγω έκδοση – όπως έγινε γνωστό -δύναται να χρηματοδοτηθεί από κονδύλια της τουριστικής προβολής του Δήμου.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.