Τηλεμετρία – ένα μεγάλο τεχνολογικό έργο αξίας 868.000€ ξεκινά

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 14 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

Υπεγράφη, σήμερα, μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη Θεοδοσίου και της ένωσης οικονομικών φορέων «CONSTRAT ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.» παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μαστοράκη Πέτρου, η σύμβαση για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία του συστήματος παρακολούθησης τηλε-ελέγχου της ύδρευσης της Ιεράπετρας.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επεσήμανε τα εξής: «Σήμερα υπογράψαμε, ένα πρωτοποριακό έργο με το οποίο εισερχόμαστε δυναμικά στο πεδίο των νέων τεχνολογιών και στοχεύει στην επίλυση του προβλήματος διαρροών του υπάρχοντος εξωτερικού και εσωτερικού δικτύου υδροδότησης. Η υπογραφή της σύμβασης αποτελεί το επιστέγασμα πολύμηνων και συντονισμένων προσπαθειών από πλευράς μας.

Η συγκεκριμένη προμήθεια είναι ένα από τα πολλά έργα που σχεδιάσαμε και υλοποιούμε, όπως είναι και η κατασκευή ενός μεγάλου τμήματος νέου αγωγού μεταφοράς νερού ύδρευσης από τις πηγές Σαρακίνας στην κεντρική δεξαμενή του Περιστερά ύψους 3.720.000€.

Ευχαριστώ την Υπηρεσία Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας για τη γόνιμη συνεργασία που επιφέρει τόσο θετικά αποτελέσματα για τους κατοίκους του Δήμου.»

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.