Τηλεκπαίδευση: Με προβλήματα η πρεμιέρα για δημοτικά και νηπιαγωγεία – Τι απαντά το υπουργείο Παιδείας


0
(0)

Με προβλήματα και παράπονα από τους γονείς ξεκίνησε σήμερα η τηλεκπαίδευση για περισσότερα από 47.000 τμήματα δημοτικού και νηπιαγωγείου.

Παρόμοια εικόνα με εκείνη στην πρεμιέρα της τηλεκπαίδευσης γυμνασίων και λυκείων, παρουσίασε σήμερα η πλατφόρμα Webex, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων και εκπαιδευτικών, λειτούργησε ομαλά μόνο μεταξύ 14:00 και 15:00.

Σε πολλές περιπτώσεις δεν υπήρχε ήχος, σε άλλες δεν ήταν επιτυχής η σύνδεση, ενώ υπήρχαν και εκείνοι που κατάφεραν να συνδεθούν, αλλά στη συνέχεια τους «πέταξε» το σύστημα.

Υπενθυμίζεται πως η τηλεκπαίδευση είναι υποχρεωτική από τις 14:00 έως τις 17:00 για τα δημοτικά και από τις 14:00 έως τις 16:20 για τα νηπιαγωγεία.

Υπουργείο Παιδείας: Μεμονωμένες περιπτώσεις τα προβλήματα σύνδεσης
Σύμφωνα, πάντως, με άτυπη ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας, ομαλή υπήρξε η ροή της τηλεκπαίδευσης για 700.000 μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων.

Οι περιπτώσεις που αναφέρουν προβλήματα στη σύνδεση με την πλατφόρμα του webex, χαρακτηρίστηκαν «μεμονωμένες», ενώ επισημάνθηκε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κεντρικά, ούτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, ούτε στην πλατφόρμα Webex.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr