Τα χιλιοστά της βροχής από την απογευματινή μπόρα στην Ιεράπετρα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 19 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Άλλη μια μέρα με έντονη και απότομη βροχή ήταν η χθεσινή με την απογευματινή μπόρα να αιφνιδιάζει και να φέρνει μεγάλα ύψη βροχής προκαλώντας και κυκλοφοριακά προβλήματα μέσα στην πόλη σε γνωστά σημεία που συγκεντρώνονται αρκετά νερά.

Συνολικά η χθεσινή μπόρα το απόγευμα είχε σαν αποτέλεσμα περίπου 30 χιλιοστά βροχής και έτσι συνολικά οι βροχές του τελευταίου διημέρου έφεραν 78,8 χιλιοστά. Από την αρχή του Νοέμβρη μάλιστα η ποσότητα του νερού είναι στα 143,4 χιλιοστά, ένας από τους πολύ καλούς μήνες ολόκληρου του 2019, αφού τον Φεβρουάριο η ποσότητα της βροχής ήταν ένα χιλιοστό περισσότερη και μόνο τον πολύ βροχερό περσινό Ιανουάριο η ποσότητα του νερού έφτασε τα 185 χιλιοστά.

Αποτέλεσμα της χθεσινής μπόρας ήταν να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα στην οδό Δημοκρατίας και σε γύρω δρόμους οι οποίοι «φούσκωσαν» από τα νερά, ενώ οι έντονοι κεραυνοί έφεραν και διακοπές ρεύματος σε κάποιες περιοχές τόσο το απόγευμα όσο και το βράδυ.

O αντιδήμαρχος Ύδρευσης και Άρδευσης Π. Μαστοράκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως χθες δεν χρειάστηκε κάπου η παρέμβαση της υπηρεσίας παρά μόνο σε κάποια σημεία που βούλωσαν αποχευτεύσεις στο δίκτου του βιολογικού καθαρισμού.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.