Τα προβλήματα των κηπευτικών-αγροτικού τομέα της Κρήτης σε τηλεδιάσκεψη Υπουργού -Περιφερειάρχη


0
(0)

Όλα τα θέματα του πρωτογενή τομέα στην Κρήτη με έμφαση τα οξυμένα προβλήματα των κηπευτικών, της ελαιοκαλλιέργειας, της κτηνοτροφίας, τέθηκαν σήμερα σε τηλεδιάσκεψη από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τους Αντιπεριφερειάρχες, και εκπροσώπους παραγωγών, ομάδων παραγωγών κηπευτικών στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη. Στην τηλεδιάσκεψη με «γέφυρα» σύνδεσης και επικοινωνίας το κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας, και τα κτήρια των Περιφερειακών Ενοτήτων με το Υπουργείο, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και οι Αντιπεριφερειάρχες παράλληλα με τα προβλήματα των παραγωγών κηπευτικών και αγροτοκτηνοτρόφων μετέφεραν και την αγωνία επιβίωσης τους σε μία μάλιστα συγκυρία ιδιαίτερα επιβαρυντική και κρίσιμη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Επίσης την αγωνία και τον προβληματισμό τους εξέφρασαν στον Υπουργό και οι ίδιοι οι εκπρόσωποι παραγωγών, ομάδων παραγωγών κηπευτικών για την μη διάθεση των προϊόντων τους, τις εξευτελιστικές τιμές παραγωγού αλλά και τον αποκλεισμό των πωλητών λαϊκών αγορών στις αγορές της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Υπουργός μέσα από το διάλογο και την εκτενή ενημέρωση, έδειξε ενδιαφέρον και θετική διάθεση στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που τέθηκαν αναγνωρίζοντας παράλληλα τα μεγάλα ζητήματα πού προκύπτουν ιδιαίτερα στην τρέχουσα συγκυρία λόγω της Πανδημίας του κορωνοϊού. Στην τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό, συμμετείχαν παράλληλα με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης, οι Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων :ΠΕ Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ΠΕ Χανίων Νίκος Καλογερής, ΠΕ Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης με τους Περιφερειακούς συμβούλους Μαρία Χανιωτάκη, Γιώργο Τσιφετάκη. Επίσης στην τηλεδιάσκεψη ήταν παρόν στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας ο ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Ανδρέας Στρατάκης, ενώ συμμετείχαν σε κάθε περιφερειακή ενότητα και εκπρόσωποι παραγωγών -ομάδων παραγωγών κηπευτικών.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *