Τα οδικά έργα σύνδεσης των Δήμων Ιεράπετρας και Βιάννου συζητήθηκαν στη συνάντηση των Δημάρχων με τον Περιφερειάρχη Κρήτης


0
(0)

Τις μελέτες καθώς και τα έργα που απαιτούνται να προωθηθούν για την αναβάθμιση της οδικής σύνδεσης των Δήμων Ιεράπετρας και Βιάννου, συζήτησαν σήμερα οι Δήμαρχοι των δύο περιοχών με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη οι Δήμαρχοι Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης και Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την κοινή βούληση να συνεργαστούν και να διεκδικήσουν συγκεκριμένα έργα. Οι Δύο Δήμαρχοι ζήτησαν τη στήριξη του Σταύρου Αρναουτάκη, για την εκπόνηση των μελετών και την προώθηση των έργων.

Συγκεκριμένα, ζήτησαν την υποστήριξή του στην κοινή διεκδίκηση προς την κεντρική κυβέρνηση και τα Υπουργεία, προκειμένου να εξευρεθεί τρόπος χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση των μελετών για την κατασκευή του Νότιου Οδικού Άξονα και ειδικότερα του τμήματος Βιάννος- Ιεράπετρα. Στην ατζέντα της συζήτησης εκτός από το θέμα του ΝΟΑΚ, τέθηκε και το οδικό δίκτυο που συνδέει την περιοχή του Μύρτους με τον Καλυκοβρέχτη και τα Τέρτσα. Δηλαδή, την παραθαλάσσια διαδρομή που ενώνει τις δύο περιοχές.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ανταποκρίθηκε στο αίτημα που κατέθεσαν οι δήμαρχοι να χρηματοδοτηθούν οι απαραίτητες μελέτες για το τμήμα του δρόμου Μύρτος – Καλυκοβρέχτης – Τέρτσα, ενώ εξέφρασε και την στήριξη στο αίτημα για το τμήμα του ΝΟΑΚ.

 

Περιφέρεια Κρήτης
Γραφείο Τύπου

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr