Τα κινητά τηλέφωνα με τη μεγαλύτερη σε διάρκεια μπαταρία

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 11 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν όσοι θέλουν να αγοράσουν καινούριο κινητό τηλέφωνο, εκτός από την ανάλυση της κάμερας και τη μνήμη, είναι και η διάρκεια της μπαταρίας.

Αφού ο αριθμός των εφαρμογών αυξάνεται καθημερινά όσο και οι ώρες που ξοδεύουν οι χρήστες σε αυτές, η διάρκεια της μπαταρίας του κινητού αναδείκνυεται σε ζωτικής σημασίας θέμα για την επιλογή της σωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και του καλύτερου μοντέλου.

Τα προβλήματα με τις μπαταρίες των κινητών τηλεφώνων είναι συνηθισμένα, για αυτό και οι ανάλογες εταιρείες  προσπαθούν να διορθώσουν τυχόν προβλήματα βελτιώνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Phone Arena, το τηλέφωνο με τη μεγαλύτερη σε διάρκεια μπαταρία είναι το Motorola Moto G7 Power με μέσο όρο 20 ώρες και 8 λεπτά ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Xiaomi Mi Max 2 με 17 ώρες και 22 λεπτά. Στην τελευταία θέση βρίσκεται το Apple Iphone 11 με τη μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας να ανέρχεται στις 13 ώρες και 29 λεπτά.

Perierga.gr - Τα κινητά με τη μεγαλύτερη σε διάρκεια μπαταρία

πηγη:perierga.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.