Τα καταστήματα Εστίασης της Ιεράπετρας στέλνουν μήνυμα στήριξης γεμίζοντας με άδειες καρέκλες το Φρούριο του Καλέ


0
(0)

Στην πανελλήνια δράση μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης κ του τουρισμού «EMPTY CHAIRS – ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ», συμμετέχουν σύλλογοι από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Έβρο έως την Κέρκυρα και την Λέρο και την Κρήτη.

Ανάμεσά τους και ο Σύλλογος Εστίασης Ιεράπετρας όπου από νωρίς την Τετάρτη ξεκίνησε να ετοιμάζει τη δική του δράση με καρέκλες από καταστήματα της πόλης να μεταφέρονται έξω από το Φρούριο του Καλέ με σκοπό να παραμείνουν άδειες, ώστε να γίνει εμφανής ο συμβολισμός για τα καταστήματα που έμειναν χωρίς κόσμο από τις 14 Μαρτίου, δηλαδή εδώ και 55 ημέρες. Κεντρικό μήνυμα της κινητοποίησης είναι «Η Εστίαση Απαιτεί Δεν Επαιτεί», σύνθημα που όλοι προσδοκούν να ακουστεί δυνατά και να γίνει πράξη.

O Πρόεδρος του Συλλόγου Καφέ-Εστίασης Ιεράπετρας Μανώλης Μιχελαράκης δήλωσε :

«Η Εστίαση  Δεν Επαιτεί, η Εστίαση Απαιτεί» ..δράσεις από την Κυβέρνηση ώστε τα καταστήματα μας να παραμείνουν ανοιχτά και μετά το πέρας του φονικού ιού. Σήμερα εκατό και πλέον πόλεις από όλη την Ελλάδα συγχρονίστηκαν την ίδια ώρα, την ίδια στιγμή σε πλατείες σε κάθε πόλη να κάνουμε την διαδήλωση – εκδήλωση της «άδειας καρέκλας». Κάθε καρέκλα συμβολίζει κάποιο κλάδο που πλήττεται όσο παραμένουν τα καταστήματα μας κλειστά.

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.