Τα καλύτερα μαθήματα ζωής για σήμερα τα πήραμε από έναν Οίκο Τελετών!

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 20 Μαρτίου 2019 by energinews (admin)

Και να η έμπνευση που χρειαζόσουν!

Ο Ευθύμιος Σαββάκης είναι ο ήρωάς μου για σήμερα. Η ομιλία του στο TEDxChaniaήταν σαν μία φιλική φάπα στο σβέρκο. Από αυτές που σου υπενθυμίζουν ότι πρέπει να σταματήσεις να αναλώνεσαι και να στεναχωριέσαι με τα ασήμαντα της ζωής.

Για τον ομιλητή που κέρδισε την καρδιά μου, ο δρόμος προς τη συνειδητοποίηση ξεκίνησε πολύ ανορθόδοξα. Όταν κλήθηκε να αναλάβει την επικοινωνία και τα social media σε έναν Οίκο Τελετών. Του κυρίου Φάνη Μπαμπούλα (αδιανόητα υπέροχο).

Όλοι φοβόμαστε να μιλήσουμε για τον θάνατο και ότι τον περιλαμβάνει, λες κι αν το κρατήσουμε μακριά απ’ τις κουβέντες μας θα το ξορκίσουμε μαγικά. Κι όμως η ενασχόλησή με μία τέτοια επιχείρηση μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι ακόμα κι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Σε μία τρυφερή, συγκινητική κι αστεία ομιλία TEDx, ο Ευθύμιος Σαββάκης πιάνεται από τη συμβολική σημασία ενός παγωτού χωνάκι και ξεδιπλώνει μία ιστορία συνειδητοποίησης της ζωής, δουλεύοντας με ένα Γραφείο που σηματοδοτεί… το τέλος της.

Ο Ευθύμιος Σαββάκης είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ., μελετώντας το «Φαινόμενο των Celebrities», ενώ, τα τελευταία 13 χρόνια εργάζεται ως Δημοσιογράφος και Επικοινωνιολόγος σε κορυφαία sites, ομίλους Media, Οργανώσεις, Οργανισμούς και Εταιρείες τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει αναλάβει, μεταξύ άλλων, και την επικοινωνία και τα social media του Οίκου Τελετών «Φάνης Μπαμπούλας και Υιός», με τις ιδέες του να… θάβουν ιστορία, αφού γίνονται viral σε Facebook συνομιλίες, Instagram stories και Media, αποτελούν αντικείμενο μελέτης Διπλωματικών εργασιών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, διδάσκονται σε Ακαδημαϊκές αίθουσες και Σεμινάρια και είναι υποψήφιες για Βραβεία διαφήμισης!

πηγη:neolaia.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.