Τα θέματα της Αμμουδάρας συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου με εκπροσώπους του Αναπτυξιακού Συλλόγου της περιοχής


0
(0)

“Η Αμμουδάρα, αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Κριτσάς.

Κατά συνέπεια οι όποιες προτάσεις κατατίθενται, θα πρέπει να έρχονται στον Δήμο, μέσω του τοπικού συμβουλίου, αφού πρόκειται για μία ενιαία ενότητα”.

Στην παραπάνω δήλωση προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την επίσκεψη (19/6) στον Δήμο, εκπροσώπων του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αμμουδάρας, οι οποίοι ενημέρωσαν για τα προβλήματα του οικισμού εν όψει της τουριστικής περιόδου.

Ο κ. Ζερβός, κάνοντας γνωστές τις ενέργειες που έχουν αναληφθεί από τον Δήμο για την περιοχή αυτή, αναφέρθηκε στην επίλυση του ζητήματος ύδρευσης και αποχέτευσης, ενώ υπήρξε διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα με τις παραλίες φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών, θα είναι μεγαλύτερα.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *