Τα αποτελέσματα των εκλογών του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 25 Ιουλίου 2022 by manos (seo)-admin

Μετά από μια ομαλή, σε γενικές γραμμές, διαδικασία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι εκλογές στον ΤΟΕΒ Ιεράπετρας. Με τη συμμετοχή συνολικά να φτάνει τα 500 περίπου άτομα στις τοπικές συνελεύσεις Ιεράπετρας, Κεντριού-Βαϊνιάς, Κάτω Χωριού, Γρα Λυγιάς, Ανατολής και Μύρτου.

Μέχρι το πρωί της Δευτέρας με την καταμέτρηση των ψήφων να μην έχει ολοκληρωθεί επισήμως, αφού γίνεται ένας επανέλεγχος για να ξεκαθαρίσουν τα αποτελέσματα σε περιπτώσεις υποψηφίων που φαίνονται να ισοψηφούν.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οι δύο «ομάδες» εκλεκτόρων πίσω από τους υποψηφίους προέδρους Μανώλη Παπαδάκη και Μάνου Καλύβας βρίσκονται κοντά η μια με την άλλη ανάμεσα στους 55 εκλέκτορες που αναμένεται να εκλεγούν.

Θυμίζουμε πως στη συνέχεια οι 55 θα πρέπει να συνεδριάσουν για να σχηματίσουν το νέο 7μελές ΔΣ και στη συνέχεια τα μέλη του ΔΣ θα εκλέξουν το νέο πρόεδρο, σε μια διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει περίπου ένα μήνα.

Δείτε τα αποτελέσματα που είχαν προκύψει ως τη Δευτέρα το πρωί και τους εκλέκτορες που εκπροσωπούν όλες τις συνελεύσεις:

α/α Τοπική 

Συνέλευση

Αντιπρόσωποι
Τακτικ Αναπληρ
01 Μύρτους(Toπ.Kοιν) 4 2
02 Ν.Ανατολής(Τ.Κοιν) 7 3
03 Ιεράπετρας(Δήμος) 29 15
04 Κάτω Χωριού(Τ.Κ.) 6 3
05 Γρα Λυγιάς(οικισ) 4 2
06 Κεντρί-Βαϊνιά (Οικ) 5 3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.