Τέμπη: Στον ανακριτή σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 30 Μαρτίου 2023 by energinews (admin)

Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ αντιμετωπίζει κατηγορίες συνυπαιτιότητας με τον σταθμάρχη που είχε βάρδια την ώρα του δυστυχήματος στα Τέμπη, και ο οποίος έχει προφυλακιστεί.

Αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα το οποίο θα είναι 80 σελίδων. Με την κατάθεση του επιθεωρητή κλείνει ο πρώτος κύκλος καταθέσεων των πιθανών συνυπευθύνων τους οποίους κάλεσε ο ανακριτής για κατάθεση. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχουν καταθέσει οι δύο σταθμάρχες που είχαν υπηρεσία πριν από τη μοιραία βάρδια.

Ο επιθεωρητής δηλώνει αθώος, λέγοντας πως ναι μεν έβγαλε αυτός τις βάρδιες, ωστόσο την τελική έγκριση τη δίνουν ανώτεροί του.

«Αρνείται προφανώς τις κατηγορίες. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα. Εν ευθέτω χρόνω θα εισφέρουμε πολλά στοιχεία και σίγουρο είναι ότι την Πέμπτη στην απολογία του δεν πρόκειται να κρύψει τίποτα και θα κάνει θα πει αυτά που πρέπει να πει. Η άποψη μας και επ’ αυτής της κατηγορίας είναι ότι προφανώς δεν υπάρχει ούτε αμέλεια τουλάχιστον για τον άνθρωπο αυτό» έλεγε πριν μερικές ημέρες ο δικηγόρος του Γιάννης Γλύκας.

4

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.