Τέλος οι πτήσεις για την κυπριακή Cobalt Air που είχε δρομολόγια και προς Χανιά


Τελευταία ενημέρωση 18 Οκτωβρίου 2018 by energinews (admin)

Διέκοψε τη λειτουργία της η Cobaltair Ltd

«Λουκέτο» αποφάσισε να βάλει η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobaltair Ltd από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης – ξημερώματα Πέμπτης, ακυρώνοντας τις πτήσεις για πολλούς επιβάτες.

Την είδηση γνωστοποίησε το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνοντας πως η εταιρεία αναστέλλει όλες τις πτήσεις της από τις 00:30.

Να σημειωθεί ότι η Cobaltair Ltd πραγματοποιούσε και πτήσεις από και προς Χανιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι πτήσεις των ατόμων που είχαν βγάλει ήδη τα εισιτήρια τους με τη συγκεκριμένη εταιρεία, θα διευθετηθούν άμεσα. Η εταιρεία μέσω του Υπουργείου ζητά από τους επιβάτες να κρατήσουν τα εισιτήρια, ενώ άλλοι επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν μέσα στις επόμενες επτά μέρες, θα ενημερωθούν εκ νέου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αεροπορική εταιρεία Cobaltair Ltd, πληροφόρησε απόψε στις 21.00 το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ότι αναστέλλει όλες τις πτήσεις της από αύριο το πρωί στις 00.30.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία συνεδρία στο γραφείο της Υπουργού Μεταφορών στην παρουσία εκπροσώπων του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, του Γενικού Λογιστηρίου, της Hermes και άλλων αρμοδίων με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση για τον επαναπατρισμό επιβατών που θα μείνουν εγκλωβισμένοι λόγω αναστολής των εργασιών της Cobaltair Ltd.

Οι επιβάτες των πτήσεων της 17ης βραδινής και 18ης Οκτωβρίου 2018, που δε θα πραγματοποιηθούν παρακαλούνται όπως εξασφαλίσουν οι ίδιοι εισιτήρια μονής διαδρομής σε οικονομική θέση για τον επαναπατρισμό τους και να κρατήσουν τα αποδεικτικά στοιχεία για σκοπούς αποζημίωσής τους. Οι υπόλοιποι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Cobaltair Ltd τις επόμενες (7) μέρες, θα πληροφορηθούν με νεότερες ανακοινώσεις για τον τρόπο επαναπατρισμού τους.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των επιβατών και εκφράζει τη λύπη του τόσο για την αναστολή των εργασιών της εταιρείας όσο και για τα προβλήματα που θα προκληθούν στο επιβατικό κοινό.».

πηγη:www.neakriti.gr

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.