Τέλος οι καύσεις – Ξεκινά η αντιπυρική περίοδος

Τέλος οι καύσεις – Ξεκινά η αντιπυρική περίοδος
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 έτη by energinews (admin)

Τελευταία ημέρα του Απριλίου σήμερα και επίσης τελευταία για όσους έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε καύσεις αγροτικών υπολειμμάτων ή κάθε είδους άλλη καύσης σε υπαίθριο χώρο. Η αντιπυρική περίοδος ξεκινά από 1η Μαΐου και οι πυροσβεστικές υπηρεσίες ετοιμάζονται για ακόμα ένα καλοκαίρι σε επιφυλακή για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση κάθε περιστατικού που μπορεί να προκύψει.

Ο διοικητής της ΠΥ Ιεράπετρας κ . Καλλιοντζής μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανάφερε πως από αύριο θα ξεκινήσουν αυξημένοι έλεγχοι σε όλη την περιοχή με στόχο για ένα δεκαήμερο να γίνονται συστάσεις, ενημέρωση και παρατηρήσεις σε όσους εντοπιστούν να πραγματοποιούν καύσεις, και από κει και πέρα δεν θα υπάρξει άλλη ανοχή.

Η Υπηρεσία όπως λέει έχει αποδυναμωθεί και φέτος θα έχει τρεις λιγότερους υπαλλήλους, ένα κενό που αναμένεται να καλυφθεί με τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού που προγραμματίζονται και για τις οποίες κάλεσε τον ντόπιο κόσμο που γνωρίζει καλά τις περιοχές να δείξει το ενδιαφέρον του και να καλύψει τις θέσεις που ανοίγουν.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.