Τέλος νωρίτερα φέτος τα δρομολόγια για Χρυσή – Στο 70% με 75% η μείωση της επισκεψιμότητας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Οκτωβρίου 2020 by energinews (admin)

Για πρώτη χρονιά πριν τη λήξη της επίσημης ημερομηνίας επισκέψεων στη νήσο Χρυσή σταμάτησαν χθες, Κυριακή, τα δρομολόγια των ημερόπλοιων με το τελευταίο σκάφος της Chrissi Daily Cruises να έχει πάρει ήδη το δρόμο προς τα Χανιά όπου θα σταθμεύσει για το χειμώνα.

Ο Θανάσης Χηνόπουλος μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι δίνοντας μια εικόνα για τη φετινή χρονιά που μόνο ως καταστροφική μπορεί να χαρακτηριστεί για οποιονδήποτε είχε σχέση με το χώρο του τουρισμού.

Η μείωση της επισκεψιμότητας στη Χρυσή και το Κουφονήσι, όπως είπε κινήθηκε σε ποσοστά του 70% με 75%, σε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, που εξαρχής όλοι γνώριζαν το πρόβλημα που θα υπήρχε. Ο ίδιος, όπως λέει αποφάσισε να λειτουργήσει την επιχείρηση «μπαίνοντας μέσα», τόσο για να στηρίξει το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων αλλά και για να ικανοποιήσει τους επισκέπτες που για 26 χρόνια εμπιστεύονται τα πλοία της εταιρείας.

Το μόνο θετικό στο φετινό καλοκαίρι όπως είπε ο κ. Χηνόπουλος ήταν πως η μεγάλη προσπάθεια που έγινε να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα απέδωσε και έτσι δεν παρατηρήθηκε το παραμικρό πρόβλημα, κάτι που θα είχε σημαντικές συνέπειες και για την περιοχή αλλά και για την επιχείρηση.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.