Τέλος εποχής για το παρκάκι στην Ιεράπετρα – Ξεκίνησαν τα έργα


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τοπόσημα και ένα σημείο στο οποίο εδώ και δεκαετίες γενιές και γενιές της Ιεράπετρας είχαν ως σημείο αναφοράς για τις καθημερινές τους δραστηριότητες, παύει να υπάρχει με τη μορφή που όλοι ξέραμε.

Οι εργασίες για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της Ιεράπετρας έχουν ξεκινήσει από την Τρίτη και ήδη το παρκάκι της Ιεράπετρας, ένας από τους ελάχιστους δημόσιους χώρους της πόλης, σκάβεται ώστε να πάρει ο χώρος να πάρει τη νέα του μορφή.

Η κατασκευή ενός δρόμου ήπιας κυκλοφορίας που θα ενώνει το παραλιακό πάρκινγκ με την οδό Δημοκρατίας και θα λειτουργεί ως έξοδος για οχήματα αλλά και λεωφορεία είναι ο βασικός λόγος της  νέας διαμόρφωσης που θα γίνει, παράλληλα με τη συνολικότερη ανάπλαση και την πεζοδρόμηση του δρόμου μπροστά από το κτίριο της Αστυνομίας.

Στο σημερινό παρκάκι, πέρα από το γνωστό μικρό αμφιθέατρο που ήδη έχει σκαφτεί, θα γίνει μετακίνηση και αρχαιοτήτων που βρίσκονται στο σημείο, οι οποίες θα μεταφερθούν, πιθανόν μαζί με άλλες, σε διπλανό σημείο.

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.