Σύψας στον realfm 97,8: Ο κορωνοϊός δεν συγχωρεί κανένα λάθος – Το κλίμα χαλάρωσης θα φέρει νέα μέτρα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 31 Μαρτίου 2020 by energinews (admin)

“Το τι θα γίνει αύριο δεν το έχουμε εξασφαλίσει και αυτό πρέπει να είναι σαφές σε όλους. Άρα πρέπει να είμαστε αυστηρά προσηλωμένοι στην τήρηση των μέτρων τώρα για να βγάλουμε τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, μέχρι το τέλος Απριλίου” δήλωσε ο Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών του ΕΚΠΑ, υπεύθυνος Μονάδας Λοιμώξεων Κλινικής Παθολογικής Φυσιολογίας και πρόεδρος στην Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του ΓΝΑ «Λαϊκό»/ Μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, Νίκος Σύψας μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Οκορωνοϊός δεν συγχωρεί κανένα λάθος. Το παραμικρό λάθος θα γυρίσει πίσω μας και θα είναι ανελέητος. Δεν πρέπει κανείς να έχει την ψευδαίσθηση ότι επειδή μέχρι στιγμής η καμπύλη μας είναι αργή και έχουμε αργή αύξηση της επιδημίας ότι θα εξακολουθήσει να είναι έτσι και στη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων” πρόσθεσε.

“Το κλίμα χαλάρωσης είναι εντελώς λάθος αυτή τη στιγμή. Εντελώς λάθος και νομίζω η Πολιτεία αν χρειαστεί, που από ότι βλέπω θα χρειαστεί, θα πάρει και περαιτέρω μέτρα, αλλά αυτό είναι απόφαση της Πολιτείας. Το Πάσχα θα το κάνουμε στο σπίτι μας, πρέπει να το πάρουμε όλοι απόφαση και θα κάνουμε Ανάσταση στα μπαλκόνια μας. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει αυτή τη στιγμή να κάνουμε το σωστό, δεν επιτρέπεται κανένα λάθος” υπογράμμισε ο κ. Σύψας.

Ακούστε το ηχητικό

Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.

πηγη:real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.