Σύσκεψη στη Περιφέρεια για την πορεία υλοποίησης του LEADER


0
(0)

Συνάντηση εργασίας συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Μανόλης Χνάρης στη Περιφέρεια Κρήτης με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Αναπτυξιακών Εταιρειών Κρήτης, με βασικό αντικείμενο την πορεία υλοποίησης του προγράμματος LEADER.Ειδικότερα, η Περιφέρεια σε συνεργασία με τις Αναπτυξιακές Εταιρείες θα διεκδικήσουν την εξεύρεση πόρων με τρόπο που θα καλύπτει όλες τις εγκεκριμένες επενδυτικές προτάσεις στους τομείς: μεταποίηση, τουρισμός, βιοτεχνία και υπηρεσίες. Επίσης, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των προγραμμάτων (οριζόντιας) δικτύωσης των παραγωγών – μεταποιητών για τη δημιουργία θεματικών δικτύων (clusters) που αφορούν τους μελισσοκόμους, τους τυροκόμους και άλλους παραγωγικούς κλάδους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι:  Γιώργος Μαυρογιάννης (Αναπτυξιακή Ηρακλείου), Δημήτρης Παττακός (ΑΚΟΜΜ), Σοφία Μιχάκη (ΟΑΚ) και  Μιχάλης Κουτάντος (Αναπτυξιακή Λασιθίου).

Τα θέματα που εξετάστηκαν κατά τη σημερινή σύσκεψη, θα τεθούν και στην επικείμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο αρμόδιο Υπουργείο ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη Μανόλη Χνάρη και το Γενικό Γραμματέα ΥπΑΑΤ Κώστα Μπαγινέτα.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *