Σύσκεψη στη Περιφέρεια για την πορεία υλοποίησης του LEADER

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 9 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Συνάντηση εργασίας συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Μανόλης Χνάρης στη Περιφέρεια Κρήτης με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Αναπτυξιακών Εταιρειών Κρήτης, με βασικό αντικείμενο την πορεία υλοποίησης του προγράμματος LEADER.Ειδικότερα, η Περιφέρεια σε συνεργασία με τις Αναπτυξιακές Εταιρείες θα διεκδικήσουν την εξεύρεση πόρων με τρόπο που θα καλύπτει όλες τις εγκεκριμένες επενδυτικές προτάσεις στους τομείς: μεταποίηση, τουρισμός, βιοτεχνία και υπηρεσίες. Επίσης, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των προγραμμάτων (οριζόντιας) δικτύωσης των παραγωγών – μεταποιητών για τη δημιουργία θεματικών δικτύων (clusters) που αφορούν τους μελισσοκόμους, τους τυροκόμους και άλλους παραγωγικούς κλάδους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι:  Γιώργος Μαυρογιάννης (Αναπτυξιακή Ηρακλείου), Δημήτρης Παττακός (ΑΚΟΜΜ), Σοφία Μιχάκη (ΟΑΚ) και  Μιχάλης Κουτάντος (Αναπτυξιακή Λασιθίου).

Τα θέματα που εξετάστηκαν κατά τη σημερινή σύσκεψη, θα τεθούν και στην επικείμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο αρμόδιο Υπουργείο ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη Μανόλη Χνάρη και το Γενικό Γραμματέα ΥπΑΑΤ Κώστα Μπαγινέτα.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.