Σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Λασιθίου για τις αρνητικές εξελίξεις στον ΒΟΑΚ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 10 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε  μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη  Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη και παρουσία του, σύσκεψη με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της  Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Στην  σύσκεψη συμμετείχαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι,  Μαρία Χανιωτάκη Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Περιφέρειας Κρήτης,  Γιάννης Ανδρουλάκης,  Γιώργος  Τσιφετάκης και Κωνσταντίνος Ξενικάκης, καθώς και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ Μιχάλης Χωραφάς.

Θέμα της σύσκεψης ήταν οι εξελίξεις στο θέμα του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ),  και η ενημέρωση των συμμετεχόντων από τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΑΚ, πολιτικό μηχανικό Μιχάλη Χωραφά,  για τις θέσεις του Τεχνικού Επιμελητηρίου, τις προτάσεις του και τις μέχρι σήμερα δράσεις του, καθώς και για την σχετική επιστολή που απέστειλε προς τον Υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, με την οποία ζητά την πλήρη χρηματοδότηση των έργων του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης στον Νομό Λασιθίου από το Ταμείο Ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής.

Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση εφ’όλων των θεμάτων που τέθηκαν, προκειμένου να χαρακτούν οι άξονες δράσεων και προτάσεων .

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.