Σύσκεψη Δημάρχου Οροπεδίου Γ. Στεφανάκη και Γ.Γ. Υπ. Ναυτιλίας Μ. Κουτουλάκη


0
(0)

Αναπτυξιακά θέματα που αφορούν σε παρεμβάσεις στις ορεινές νησιωτικές περιοχές βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στο Δήμο, ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής Μανόλης Κουτουλάκης. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης που είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης με τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη.

Στην σύσκεψη στο Δήμο, συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Στρατάκης, Νικηφόρος Γερακάκης, Δημήτρης Τζιράκης και Χάρης Κοντογιάννης πρόεδρος της μονομετοχικής επιχείρησης του Δήμου.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του Δημάρχου Γιάννη Στεφανάκη και του Γενικού Γραμματέα Μανόλη Κουτουλάκη με τους προϊσταμένους και εκπροσώπους των υπηρεσιών που εδρεύουν στο οροπέδιο Λασιθίου και εξετάστηκαν θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες τους.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr