Σύμμαχος μας η ατομική ευθύνη και η συλλογικότητα. Μήνυμα του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού


0
(0)

Την συνδρομή όλων των δημοτών, προκειμένου να βγούμε αλώβητοι από την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνει η χώρα, ζήτησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός σε σημερινό (23/3) του μήνυμα.
Όπως ανέφερε :
“Η χώρα μας ζει σίγουρα πρωτόγνωρες καταστάσεις, αφού καλείται, να διαχειριστεί το ζήτημα της πανδημίας του κορωνοιού.
Σ΄ αυτή την προπάθεια εκτός από τις κυβερνητικές οδηγίες και τα σχέδια δράσης που θα πρέπει να υλοποιηθούν, γίνεται κατανοητό, ότι απαιτείται η συμπαράσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης και των δομών υγείας.
Έχοντας δηλώσει στις διοικήσεις των νοσοκομείων Αγίου Νικολάου – Νεάπολης την αμέριστη συμπαράσταση μας, θεωρώ ότι από τον Δήμο, έχουν αναληφθεί οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου, ν΄ αντιμετωπιστούν ζητήματα που πιθανόν θα προκύψουν στην διαδρομή.
Ωστόσο, πρέπει να γίνει κατανοητό από τους συμπολίτες, ότι μέσα από την λαίλαπα που έχει ενσκύψει θα πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί και πιο συνεπείς !
Η ατομική ευθύνη, και η συλλογικότητα, είναι τα στοιχεία εκείνα που θα πρέπει να μας διακρίνουν.
Δεν διανύουμε περίοδο διακοπών ή αδείας. κατά συνέπεια η παραμονή μας στο σπίτι, είναι υποχρεωτική, στην προσπάθεια να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ιδιαίτερα τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα – μέλη της οικογένειας μας- που αυτή την περίοδο χρειάζονται μεγάλη προσοχή, έστω και με λιγότερη επαφή μαζί τους.
Είναι σαφές, ότι ο δήμος με τις κοινωνικές υπηρεσίες του, το “Βοήθεια στο Σπίτι”, είναι εδώ, ώστε να βοηθήσει την εξυπηρέτηση αυτών των ανθρώπων που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν την δυνατότητα εύκολης μετακίνησης.
Με υπευθυνότητα και χωρίς πανικό, αντιλαμβανόμαστε ότι η ζωή μας, στηρίζεται στην σωστή λειτουργία των δομών υγείας.
Για το λόγο αυτό, ακολουθούμε τις οδηγίες που δίνονται καθημερινά και τις εφαρμόζουμε.
Επίσης, κλείνουμε τ΄αυτιά μας, σ΄όσα εύκολα “κυκλοφορούν” στο διαδίκτυο.
Μένουμε στο σπίτι μας. Τα σχέδια δράσης καθώς και τα μέτρα που λαμβάνονται είναι προς την σωστή κατεύθυνση και δεν θα υλοποιηθούν αν δεν βοηθήσουμε όλοι.
Ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί !

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *