Σύμβαση με προϋπολογισμό 825 χιλ. ευρώ για την δημιουργία Λέσχης Σίτισης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης


0
(0)

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 825.000 ευρώ για την επέκταση του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου που προβλέπει την κατασκευή Λέσχης Σίτισης για το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη παρόντες ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης, η Αστυνόμος Α΄ Μαρία Μακράκη, ο διευθυντής τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών Γιώργος Κανδεράκης, Δήμητρα Τζανάκη και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.» Χαράλαμπος Αποστολάκης.

Σε δηλώσεις του ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Νίκος Σπυριδάκης ευχαριστώντας θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την διασφάλιση της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια, είπε, ότι η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για την τοπική ΕΛ.ΑΣ. ενώ χαρακτήρισε την δημιουργία Λέσχης Σίτισης για τους ένστολους ως δώρο ζωής. Μάλιστα ο κ. Σπυριδάκης, τόνισε ότι, με την λειτουργία της Λέσχης, σε ημερήσια βάση θα εξυπηρετούνται 400-500 ένστολοι από τα Σώματα Ασφάλειας του Ηρακλείου.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε, ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την ΕΛ.ΑΣ. το οποίο μετά την συνέργεια Αστυνομίας, Ένωσης Αστυνομικών, και Περιφέρειας ολοκληρώθηκε η μελέτη και διασφαλίστηκε η χρηματοδότηση ύψους 825.000 ευρώ από πόρους της Περιφέρειας για την κατασκευή του έργου στο Αστυνομικό Μέγαρο στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους ένστολους των Σωμάτων Ασφαλείας που καθημερινά προσφέρουν στην κοινωνία», ανέφερε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο

Πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες για την κατασκευή αίθουσας συνάθροισης κοινού(λέσχη), γραφεία, W.C και κουζίνα-μαγειρείο.

Θα γίνουν επίσης εργασίες αποκατάστασης της υφιστάμενης μόνωσης, εργασίες μόνωσης των υφιστάμενων εξωτερικών κουφωμάτων, εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών για την παραγωγή ζεστού νερού και σύνδεσή τους με το υπάρχον σύστημα(λέβητα πετρελαίου), ώστε να υπάρξει εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *