Σύμβαση για την μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών υπέγραψε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου


0
(0)

Σύμβαση για την συλλογή και μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών και υπολειμμάτων του Δήμου Αγίου Νικολάου, υπέγραψε σήμερα (22/3) ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός με τον εκπρόσωπο της εταιρίας “CRETA RECYCLING” κ. Δευκαλίωνα Στειακάκη.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός :  “με την νέα σύμβαση εξασφαλίζεται η μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών του δήμου από την εν λόγω εταιρεία που αναλαμβάνει την ευθύνη αποκομιδής με ειδικά οχήματα – περισυλλογής και εναπόθεσης των συγκεκριμένων υλικών.

Η συνεργασία του Δήμου με την εταιρεία “Creta Recycling” θα συνεχιστεί – όπως ο ίδιος δήλωσε – με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών , ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, όπου η έλλειψη προσωπικού καθώς και η  δυστοκία που παρατηρείται αναφορικά με τις διαδικασίες συντήρησης των δημοτικών οχημάτων, επιτείνουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν, αφού η καθαριότητα είναι θεμελιώδες ζήτημα για κάθε δήμο και ειδικά για ένα Δήμο, όπως ο δικός μας,  ιδιαίτερα την θερινή περίοδο.

Μέσα από την διαδικασία αυτή – επεσήμανε –  με την συνδρομή κυρίως των πολιτών καλούμαστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον , να μειώσουμε τον όγκο των απορριμμάτων να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και ν΄ αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής όλων μας.

Παρών στην υπογραφή της παραπάνω σύμβασης ήταν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιώργος Βάρδας.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *