Σύμβαση για την κατασκευή στηθαίου ασφαλείας σε επικίνδυνα τμήματα του δημοτικού οδικού δικτύου υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολαου


0
(0)

Σύμβαση με αντικείμενο την κατασκευή: “Στηθαίου Ασφαλείας σε επικίνδυνα τμήματα του Δημοτικού οδικού δικτύου” ( 77.180 ευρώ), υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τους εκπροσώπους της εταιρείας : “Α. Τσώρος – Λ.Σακκάς Ο.Ε”.
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, τόνισε ότι : ” ένα ακόμα από τα έργα τα οποία είχαν σχεδιαστεί την προηγούμενη δημοτική περίοδο και λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών καθυστέρησαν, υλοποιείται”.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο εργολάβος θα εγκατασταθεί, αμέσως μετά τις γιορτές, ενώ η αποπεράτωση του έργου θα γίνει εντός 120 ημερών, από την υπογραφή της σύμβασης.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *