Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας: Παραλαβή εξοπλισμού από Γερμανία


0
(0)

Ως Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα 14 Ιουνίου  παραδώσαμε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας τον παρακάτω Νοσοκομειακό  εξοπλισμό, που παραλάβαμε από το Μόναχο , με πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Παπαδάκη:  25 αμαξίδια και 25 περιπατητήρες. Από αυτά δόθηκαν δύο  αμαξίδια και δύο  περιπατητήρες στον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας και τέσσερα αμαξίδια και δύο περιπατητήρες στο Γηροκομείο.

Παρόντες στην παράδοση-παραλαβή ήταν , ο Διοικητής κ. Μανώλης Καλλιονάκης καθώς και αρκετά  μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Πρέπει να τονίσουμε τη μεγάλη συνεισφορά του συντοπίτη μας στη Γερμανία και πολλά υποσχόμενου  Κωνσταντίνου Παπαδάκη. Έχουμε ζητήσει τη βοήθειά του για είκοσι ηλεκτρικά κρεβάτια,  για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρωταγωνιστή Μανώλη Παπαδάκη, τους Γερμανούς φίλους μας και συγκεκριμένα την  κυρία Besl και τον κύριο  Pramhaa , που κατέδειξαν την αγάπη και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, καθώς  και τη μεταφορική εταιρεία  «MINOAN LOGISTICS E.Π.E.  ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ»  από Ηράκλειο.

Ως Σύλλογος καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια εντός και εκτός Ελλάδας για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία του Νοσοκομείου μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος
Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Ο Γραμματέας
Χαράλαμπος Κανάκης

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.