Σύλλογος «Ιστός»: Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και των Φαρσάλων


0
(0)

Η πρώτη αποστολή για Καρδίτσα και Φάρσαλα έφυγε. 3 παλέτες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.  Το πρακτορείο του Γιώργου Πετράκη θα τα παραδώσει στο πρακτορείο Λιόλιος – Χάμος στην Αθήνα και αυτοί θα τα μεταφέρουν στην Καρδίτσα και θα τα παραδώσουν  στο κοινωνικό παντοπωλείο Καρδίτσας, στο δήμο Φαρσάλων και στην κοινωνική κουζίνα “Ο Άλλος άνθρωπος” που βρίσκεται αυτές τις μέρες εκεί και μαγειρεύει για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας.

Ευχαριστούμε τα δύο πρακτορεία που ανέλαβαν αφιλοκερδώς την αποστολή. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που συνέβαλλαν στην αποστολή αυτή. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους δασκάλους των δημοτικών μας σχολίων που κινητοποίησαν τα παιδιά παραδίδοντας το καλύτερο μάθημα ανθρωπιάς. Όπως επίσης ευχαριστούμε τους αστυνομικούς της Ιεράπετρας που μαζικά συνέβαλλαν στην προσπάθεια μας. Η δράση μας αυτή θα συνεχιστεί γιατί συνεχίζει να υπάρχει ακόμα μεγάλη ανάγκη όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να φέρνουν τα προϊόντα που θέλουν να προσφέρουν στον χώρο του Ιστού (Ψυλλινάκη 7 ) αύριο Τετάρτη 30/9 και την Πέμπτη 1/10/2020.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 697 460 8060

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *