Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας: «Εν μέσω πυρών» οι εργαζόμενοι σε μια αναίτια αντιπαράθεση που βλάπτει όλους


0
(0)

Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες της πρόσφατης αντιπαράθεσης της διοίκησης του νοσοκομείου μας με το «Σύλλογο φίλων».

Συνέπεια αυτής της αντιπαράθεσης ήταν να βρεθούν «εν μέσω πυρών», σαν παράπλευρες απώλειες, κάποιοι εργαζόμενοι.

Σαν Σύλλογος Εργαζόμενων του νοσοκομείου που σκοπός μας είναι η διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων, θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τους συναδέλφους μας, εφόσον δεν έχει παραβιαστεί κανένα πρωτόκολλο και κανένας κανονισμός από υπαιτιότητα τους.

Βαθύτερη συνέπεια αυτής της αναίτιας αντιπαράθεσης είναι το γεγονός ότι υποσκάπτεται η εικόνα του νοσοκομείου και διαταράσσεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών απέναντι στο φορέα δημόσιας υγείας.

Η αντιπαράθεση αυτή είναι επιβλαβής ειδικά την υγειονομικά ιδιαίτερη συγκυρία και σε μια περίοδο που το ανθρώπινο δυναμικό του νοσοκομείου είναι σε θέση να παρέχει ολοένα και πιο βελτιωμένες υπηρεσίες υγείας. Είναι καταστατική υποχρέωση μας να προασπίσουμε τη δημόσια υγεία των συμπολιτών μας και για αυτό οφείλουμε να υπενθυμίσουμε και στις δύο πλευρές τον εξ’ ορισμού ρόλο και χρέος τους στην διατήρηση και αναβάθμιση του νοσοκομείου μας.

Για να επιτευχθούν αυτοί οι σκοποί είναι απαραίτητο να υπάρξουν ισορροπίες, αρμονική συνεργασία και οπωσδήποτε να προηγηθεί σωστή οργάνωση και ολοκληρωμένος σχεδιασμός.

Μόνο έτσι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, οι «στρατιώτες της 1ης γραμμής», αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, που φαίνεται πως άγγιξε πλέον τα όρια της περιοχής μας, θα μπορέσουν να προσφέρουν ανεπηρέαστοι και με το αίσθημα ασφάλειας που δικαιούνται ως εργαζόμενοι, τις απαραίτητες και επιβεβλημένες υπηρεσίες τους.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.