Σύλλογος Εκπ. Μαρία Λιουδάκη: Σε πείσμα της Υπουργού τα κενά στα σχολεία παραμένουν στο Λασίθι

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 18 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Έπειτα και από την τελευταία φάση προσλήψεων αναπληρωτών στο ΠΥΣΠΕ Λασιθίου τα κενά συνεχίζουν να υπάρχουν, δυσκολεύοντας την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Αποτελεί φαρισαϊσμό από την πλευρά του Υπουργείου Παιδείας να χύνει κροκοδείλια δάκρυα για χαμένες ώρες τη στιγμή που δεν έχει καλύψει κενά τα οποία υπάρχουν από την πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων.

Ο αρχιεπίσκοπος μίλησε για τεμπέληδες εκπαιδευτικούς και η Υπουργός (που κόπτεται για τις χαμένες ώρες) για ακόμα μια φορά συλλαμβάνεται αδιάβαστη όταν ανακοινώνει ότι οι ώρες  που δουλεύουν οι Έλληνες εκπαιδευτικοί είναι λιγότερες από το μέσο όρο στην ΕΕ, γεγονός που δεν ισχύει. Άραγε έχει μπει σε κόπο να διαβάσει την έκθεση του ΟΟΣΑ για τις μέρες λειτουργίας των σχολείων ανά χώρα, το ωράριο και τις αργίες ή ούτε αυτό έχει κάνει;

Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να σταματήσει μέσα από τις δηλώσεις της στα ΜΜΕ να παραπληροφορεί τον κόσμο και να φροντίσει να καλύπτει όλα τα κενά από την πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων αν δεν θέλει να χάνονται διδακτικές ώρες. 

Κενά ΠΥΣΠΕ Λασιθίου στις 3/2/2020
1 ΠΕ 70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ 0
2 ΠΕ 70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΜΕΑΕ ΤΕ 1
3 ΠΕ 60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ 1
4 ΠΕ 70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ – ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ 11
5 ΠΕ 60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ – ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ 4
6 ΠΕ 11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 1
7 ΠΕ 11 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΜΕΑΕ 1
8 ΠΕ 60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΜΕΑΕ ΤΕ 1
9 ΠΕ 06 ΑΓΓΛΙΚΩΝ 0
10 ΠΕ 79.01 ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΜΕΑΕ 1
11 ΠΕ 07 ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ 1
12 ΠΕ 08 ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ 7

Ο φαρισαϊσμός και η παραπληροφόρηση έχουν τα όριά τους. Οι ελλείψεις των σχολείων μέχρι και σήμερα καταδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο την ανάγκη για μαζικούς μόνιμους διορισμούς στα πραγματικά κενά άμεσα!

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π. Ε. Ιεράπετρας “Μαρία Λιουδάκη”

Πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.