Σχόλιο του Γραφείου Τύπου Σχετικά με τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ & την πολιτική αντιπαράθεση

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 23 Ιουνίου 2022 by manos (seo)-admin

Μητσοτάκης και Τσίπρας, ο πρώτος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ κι ο δεύτερος στη Σύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών, δηλώνουν τη στήριξή τους στην επικίνδυνη στρατηγική της ευρωατλαντικής διεύρυνσης και των κυρώσεων προς τη Ρωσία, που ρίχνουν κι άλλο “λάδι στη φωτιά” των ανταγωνισμών και του πολέμου, με θύματα τους λαούς.

Αυτή τη συμφωνία τους στα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα προσπαθούν να κρύψουν πίσω από τις ανούσιες “κοκορομαχίες” τους για τις εκλογές, καλώντας ουσιαστικά το λαό να μείνει με “σταυρωμένα χέρια” μέχρι τις εκλογές, περιμένοντας τον επόμενο “σωτήρα” που θα συνεχίζει τον ίδιο αδιέξοδο δρόμο.

Ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής Για τις επιτυχίες της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Βουδαπέστη

Θερμά συγχαρητήρια στην Ευαγγελία Πλατανιώτη, που μετά το χάλκινο στο τεχνικό, ανέβηκε για δεύτερη φορά στο βάθρο, κατακτώντας την τρίτη θέση στο ελεύθερο σόλο, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το νέο αυτό νταμπλ δείχνει την σπουδαία προσπάθεια που έχει κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, με την βοήθεια της προπονήτρια της Αναστασία Γκούτσεβα.

Καλή συνέχεια με πολλές ακόμα επιτυχίες.

 

 

3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.