ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 23 Οκτωβρίου 2020 by energinews (admin)

Όσο η κυβέρνηση γράφει στα “παλιά της τα παπούτσια” τα αιτήματα για μέτρα προστασίας, ιδιαίτερα σε χώρους που εξελίσσονται σε εστίες υπερμετάδοσης, όπως είναι οι χώροι δουλειάς, τα σχολεία και τα Μέσα Μεταφοράς, τα όποια περιοριστικά μέτρα παίρνει, θα αποδεικνύονται αναποτελεσματικά.
Η στάση αυτή της κυβέρνησης είναι προκλητική, αλλά και ταυτόχρονα απόλυτα εξηγήσιμη, γιατί κινείται με αποκλειστικό κριτήριο τις λεγόμενες “αντοχές της οικονομίας”, που στην πραγματικότητα είναι οι απαιτήσεις του κεφαλαίου και όχι η προστασία της δημόσιας υγείας.
Όσο για τα μαθήματα προς τη νεολαία, η “γνήσια πρόοδος και ο αληθινός ριζοσπαστισμός”, που επικαλέστηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης στο διάγγελμά του, εκφράζονται στους δίκαιους αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας για τα αυτονόητα δικαιώματά της στην υγεία και τη μόρφωση, που με κάθε τρόπο συκοφάντησε και πολέμησε η κυβέρνηση της ΝΔ.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

Η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την ευθύνη για τη μη σύλληψη του καταδικασμένου για διεύθυνση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” Χρ. Πάππα. Οι δικαιολογίες που επικαλείται η κυβέρνηση, σερβιρισμένες μάλιστα με μπόλικους γελοίους επιθετικούς προσδιορισμούς, την εκθέτουν ακόμα περισσότερο.

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως το αστικό κράτος είναι αποτελεσματικό όταν αφορά σε συλλήψεις 14χρονων μαθητών, στην καταστολή εργατικών, λαϊκών και νεανικών κινητοποιήσεων και ταυτόχρονα “ανήμπορο”, όταν πρέπει να συλλάβει έναν καταδικασμένο εγκληματία ναζιστή. Αποδεικνύεται, επίσης, ότι όλος ο μηχανισμός φακελώματος και παρακολούθησης -που στήθηκε τα προηγούμενα χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις- δεν αφορά γενικά και αόριστα την “επιβολή του νόμου”, αλλά στρέφεται πρωτίστως ενάντια στον λαό και τους αγώνες του.

23/10/2020 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.