ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 28 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ που ως κυβερνήσεις διέπρεψαν στα “πάρε-δώσε” με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, προσπαθούν να εμφανιστούν ως “αθώες περιστερές” δείχνοντας την “καμπούρα” ο ένας του άλλου. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουν να κρύψουν τη στρατηγική τους συμφωνία απέναντι σε μία πολιτική που καλεί τον λαό να πληρώσει μια ακόμη κρίση, αλλά και την μεταξύ τους “ομερτά” στην πραγματική διερεύνηση των σκανδάλων και των αιτιών που τα προκαλούν.

 

ΑΘΗΝΑ 27/6/2020                            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΙΖΑΣ ΡΑΖΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Το σύνολο των εξελίξεων του τελευταίου διαστήματος, δίκαια συγκεντρώνει την οργή, την αγανάκτηση και την αποστροφή μεγάλου μέρους του λαού μας, επισήμανε μεταξύ άλλων η Λουίζα Ράζου μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας στην ΕΡΤ 1 το πρωί της Κυριακής 28 Ιούνη και σχολιάζοντας τη σκανδαλολογία των τελευταίων ημερών.

Επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι το μεγάλο σκάνδαλο είναι πως ενώ συζητάμε αυτές τις εξελίξεις, έχει απογειωθεί η ιδιωτική φαρμακευτική δαπάνη μέσα στα χρόνια της κρίσης και μπροστά μας έχουμε μία νέα κρίση που θα είναι και πάλι, βαριά για τα λαϊκά στρώματα. Είναι επίσης μεγάλο σκάνδαλο η κατάσταση που συνεχίζει να υπάρχει στο χώρο της δημόσιας υγείας αφού πέρασε το πρώτο κύμα και περιμένουμε το δεύτερο της πανδημίας.

Οπως πρόσθεσε, στο πραγματικό σκάνδαλο που “διερευνείται” εδώ πολύ καιρό, βλέπουμε οι κατηγορούμενοι να μετατρέπονται σε κατηγόρους, να είναι όλοι ευχαριστημένοι από τα μεγάλα κόμματα, σε σχέση με την ανακοίνωση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ για εξωδικαστικό συμβιβασμό με ένα τίμημα που απαλλάσσει τη Νοβάρτις και της δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει τις δουλειές της.

Είναι μεγάλο σκάνδαλο, πρόσθεσε ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν αμύθητα κέρδη σε παγκόσμιο επίπεδο και με την πολιτική που εφαρμόζεται, συνεχίζουν να κερδοσκοπούν σε βάρος του ελληνικού αλλά και όλων των λαών του κόσμου, όσο το φάρμακο είναι εμπόρευμα.

Η Λ. Ράζου αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις του διαλόγου Μιωνή – Παπά διευκρινίζοντας ότι ουσιαστικά αποκαλύπτεται πως κλείνονταν “δουλειές” μεταξύ ισραηλινού κράτους και ελληνικής κυβέρνησης με ανταλλάγματα. Αυτή η διαδικασία, υπογράμμισε, είναι σύμφυτη με την αστική πολιτική γιατί οι “δουλειές” των επιχειρηματικών ομίλων είναι διαπλεκόμενες με τα πολιτικά πρόσωπα και τις κυβερνήσεις. Αυτό είναι οργανικό στοιχείο του καπιταλιστικού συστήματος, επισήμανε χαρακτηριστικά”.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.