ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟ


0
(0)

Είναι προφανές ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εξελίσσεται σε κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ, με την παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων και τη στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων.

Τελευταίο κρούσμα η ανατριχιαστική, ρατσιστική αναπαραγωγή λίστας με ονόματα μαθητών και εκπαιδευτικού από νηπιαγωγείο της Αθήνας, παραβιάζοντας ακόμα κι αυτή τη σημερινή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα. Ειδικά γι’ αυτή τη διαρροή και δημοσιοποίηση η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις.

Η κυβέρνηση της ΝΔ να σταματήσει να κρύβεται. Δεν μπορεί να αποφύγει τις βαριές πολιτικές ευθύνες για το ποιόν του βουλευτή της.

 

 

 

ΑΘΗΝΑ 15/09/2021                                                   ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Το διαφαινόμενο κλείσιμο μεγάλων εμβολιαστικών κέντρων, με το πρόσχημα του “μικρού ενδιαφέροντος” του πληθυσμού, είναι άλλο ένα τραγικό αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησης που μετέτρεψε ένα όπλο της επιστήμης σε μέσο εκβιασμού και διαίρεσης του λαού. Η ανύπαρκτη εμβολιαστική εκστρατεία και η απουσία παρακολούθησης των εμβολιασμένων βαραίνουν αποκλειστικά την κυβέρνηση και φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη διαμόρφωσης ενός ολοκληρωμένου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας  που με την αντίστοιχη στελέχωση, μπορεί να καλύψει τις εμβολιαστικές ανάγκες, την αναγκαία προσωποποιημένη ενημέρωση, την πραγματική επιδημιολογική επιτήρηση και πρόληψη.

ΑΘΗΝΑ 15/09/2021                                                   ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε στην έδρα της ΚΕ, με τον ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Τουμάζος Τσελεπής, μέλος του ΠΓ του ΑΚΕΛ, η Βέρα Πολυκάρπου και ο Γιώργος Λιασής μέλη της ΚΕ, καθώς και  ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή, η πορεία του Κυπριακού και οι κίνδυνοι που διαγράφονται.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας καταδίκασε την πολύχρονη τουρκική κατοχή, αναφέρθηκε στη θέση του ΚΚΕ ενάντια σε κάθε μορφή διχοτόμησης της Κύπρου και  εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον κυπριακό λαό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ – ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ” ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η αποστολή ελληνικής συστοιχίας του πυραυλικού συστήματος μεγάλου βεληνεκούς “Patriot”, μαζί με το ανάλογο στρατιωτικό προσωπικό, στη Σαουδική Αραβία, με τις ευλογίες των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών είναι μια επικίνδυνη εξέλιξη. Εντάσσεται στον ανταγωνισμό για τον έλεγχο ζωνών, πλουτοπαραγωγικών πηγών και διαύλων μεταφοράς ενέργειας και εμπορευμάτων, αποτελεί κίνηση στήριξης του αντιδραστικού καθεστώτος, στην αντιπαράθεσή του με το Ιράν κι άλλες χώρες τις περιοχής.

Η άλλη όψη της εμπλοκής της Ελλάδας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις είναι η στοχοποίηση της χώρας, του ελληνικού λαού και των άλλων λαών της περιοχής.

Η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, που εκφράζεται και με στρατιωτικά μέσα, επιβεβαιώνει ότι είναι χωμένη μέχρι το λαιμό στα επικίνδυνα αυτά σχέδια. Διεκδικεί πρωταγωνιστικούς ρόλους για να αναβαθμιστούν η αστική τάξη και τα συμφέροντά της από την Κασπία Θάλασσα μέχρι τον Περσικό Κόλπο.

Είναι ενέργειες που στηρίζουν όλα τα αστικά κόμματα, με πρωταγωνιστές την κυβέρνηση της ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, υλοποιώντας τη στρατηγική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Ο λαός, μπροστά σε αυτές τις επικίνδυνες εξελίξεις, να μη δείξει καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και τα κόμματα που πίνουν νερό στο όνομα του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των σχεδιασμών τους. Το μόνο που έχουν προσφέρει είναι πόλεμοι και προσφυγιά, ξεριζώνοντας ολόκληρους λαούς.

Να συμβάλλει με τη συμμετοχή του, ώστε να δυναμώσει τώρα ο αγώνας για:

-Επιστροφή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων από αποστολές στο εξωτερικό.

-Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.

-Αποδέσμευση από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

-Κατάργηση της Ελληνοαμερικάνικης Συμφωνίας για τις Στρατιωτικές Βάσεις.        -Να κλείσει η Βάση της Σούδας, και όλες οι ξένες βάσεις του θανάτου.

Καλούμε το λαό να δώσει μαχητική απάντηση σε όλους αυτούς τους επικίνδυνους σχεδιασμούς, συμμετέχοντας στη συγκέντρωση των εργατικών σωματείων, της ΕΕΔΥΕ και άλλων φορέων του λαϊκού κινήματος, Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ, στο Πάρκο Ελευθερίας (Στάση Μετρό, Μέγαρο Μουσικής), ημέρα συνεδρίασης της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, στην Αθήνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας νέων ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων.

 

Ο ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα κάνει δηλώσεις στη συγκέντρωση που διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις, την Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στο Πάρκο Ελευθερίας (Στάση Μετρό, Μέγαρο Μουσικής), με αφορμή τη Συνεδρίαση της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ στην Αθήνα, που έχει ως θέμα τους πολεμικούς στρατιωτικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ ως το 2030.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Την 85η ΔΕΘ επισκέφτηκε σήμερα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου συναντήθηκε με τους Τάσο Τζήκα, Πρόεδρο, Κυριάκο Ποζρικίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Αλέξανδρο Τσαξιρλή, Γενικό Διευθυντή, που τον ενημέρωσαν για το φετινό περιεχόμενο της Έκθεσης.

Στην αντιπροσωπεία του Κόμματος συμμετείχαν ακόμα η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ και Γραμματέας της ΚΟ Κ. Μακεδονίας, ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, ο Ευθύμης Δημάκης μέλος της ΚΕ και οι βουλευτές του Κόμματος Λεωνίδας Στολτίδης και Γιάννης Δελής. Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση περιφερειακοί σύμβουλοι Σωτήρης Αβραμόπουλος και Γιώργος Χαβατζάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Ζαριανόπουλος και Μιχάλης Κωνσταντινίδης.

Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για το περιεχόμενο της φετινής έκθεσης, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε συναυλία προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη. Η έκθεση “πληγωμένη απ’ την πανδημία που την ακύρωσε πέρυσι”, φέτος λειτουργεί με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα, φιλοξενώντας και αφιερώματα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Αναφερόμενος στο θέμα της ανάπλασης, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ υποστήριξε ότι αυτή πρέπει να παραμείνει στο χώρο που λειτουργεί, με παραχώρηση μέρους του για μετατροπή του σε πάρκο.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αφού εξέφρασε την ευαρέσκειά  του για την τιμή που αποδίδεται στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη, αναφέρθηκε στα σοβαρά λαϊκά προβλήματα, σημειώνοντας ότι ο λαός πέρασε πολλά με την πανδημία και τη διαχείρισή της από την κυβέρνηση, ιδίως στο θέμα του εμβολιασμού, με την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται, στο πλαίσιο και της οικονομικής κρίσης, χαρακτηρίζοντας “επισφαλή την εκτίμηση του πρωθυπουργού για ανάπτυξη 6%”, αλλά και με τις επιπτώσεις της επεκτατικής πολιτικής, με τον πληθωρισμό να ανεβαίνει “κατατρώγοντας το ισχνό λαϊκό εισόδημα που επιβαρύνεται επιπλέον από μεγάλα φορολογικά βάρη”. Ενημέρωσε, ακόμα,  πως στην εκδήλωση στο Βελλίδειο, το ΚΚΕ θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη πρότασή του υπέρ των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων.

Σε ό,τι αφορά την ανάπλαση του χώρου της ΔΕΘ, υπογράμμισε ότι σημασία έχει η ουσία, να γίνει δηλαδή στην κατεύθυνση δημιουργίας “ενός μητροπολιτικού πάρκου, που ο λαός να μπορεί να το απολαμβάνει με πράσινο, με δράσεις πολιτιστικές, αθλητικές κ.ά”.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουτσούμπας περιηγήθηκε στους χώρους και τα περίπτερα της Έκθεσης και επισκέφθηκε το χώρο που βρίσκεται ο ΓΣ Ηρακλής κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου. Ο πρόεδρος του Φώτης Θέος και μέλη της διοίκησης του Συλλόγου απένειμαν στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά του Κόμματος στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων που απασχολούσαν το Σύλλογο, αλλά και γενικότερα για τη στήριξη που παρέχει το ΚΚΕ στον αθλητισμό. Ενώ επισκέφθηκε ακόμα πολλά περίπτερα, ανάμεσά τους το περίπτερο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσάνων.

 

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *