ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΓΣ ΤΟΥ ΣΕΒ


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Μητσοτάκης και Τσίπρας διαγωνίστηκαν κυριολεκτικά μπροστά στο κοινό του ΣΕΒ, για το ποιος είναι ο πιο ικανός “διευθυντής” των συμφερόντων τους.

Ο μεν Μητσοτάκης παρουσιάστηκε ως ο τεχνοκράτης “manager” που δε διστάζει μπροστά σε τίποτα για να στηρίξει τα κέρδη της επιχείρησης, ο δε Τσίπρας ως ο φιλεύσπλαχνος “manager” που μπορεί να εξασφαλίσει αυτά τα κέρδη, μέσω της “κοινωνικής συνοχής”, δηλαδή της ταξικής συνεργασίας και της εξαπάτησης των εργαζομένων.

Πίσω, όμως, απ’ το διαγωνισμό τους κρύβεται η κοινή στήριξή τους στη γραμμή του κεφαλαίου και της ΕΕ: Απ’ τη μια ενίσχυση των μεγάλων επιχειρήσεων με άφθονο κρατικό χρήμα και απ’ την άλλη διατήρηση και επέκταση της εργασιακής ζούγκλας.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΣΟΦΙΑΝΟΥ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ & ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑΣ: Με τον «Μεγάλο Περίπατο» θα βάλουν σε διωγμό τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους της πόλης

Πρόκειται για μέτρο «που είναι βιαστικό, το οποίο θέλει να υπηρετήσει την εικόνα της τουριστικής Αθήνας», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Αθήνας, σχολιάζοντας τη μεγάλη ταλαιπωρία που προκάλεσε «ο Μεγάλος Περίπατος».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», υπογράμμισε πως εν μέσω πανδημίας «θέλουν να βάλουν σε διωγμό» τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους αυτής της πόλης. «Πρέπει να πάρουν πίσω άμεσα αυτό το μέτρο», ανέφερε, επισημαίνοντας ότι επιμένουν με αστεία επιχειρήματα, χωρίς να έχει προηγηθεί μια συνολική μελέτη

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.