ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 9 Ιανουαρίου 2021 by manos (seo)-admin

Η κυβέρνηση μετά τη στοχοποίηση του λαού, προχωρά και στη στοχοποίηση των γιατρών για να κρύψει ότι το δημόσιο σύστημα υγείας παραμένει αθωράκιστο και ότι αυτό συνεπάγεται βαρύ τίμημα. Όμως τα ψέματα τελείωσαν και οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης έχουν αποκαλυφθεί.

Αυτό που απαιτείται είναι μαζικός οργανωμένος αγώνας για την σωτηρία του λαού. Κάτω τα χέρια από τους υγειονομικούς που μάχονται στην πρώτη γραμμή.

 

ΑΘΗΝΑ 9/1/2021                              ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Τοποθετήσεις του Χρ. Κατσώτη, βουλευτή & μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, στον τ/σ Mega: Ο λαός να συνεχίσει τον αγώνα για την προστασία της υγείας, της ζωής και των δικαιωμάτων του

Η κυβέρνηση αξιοποιεί επικοινωνιακά το θέμα των αναγκαίων εμβολιασμών, προσπαθώντας να κρύψει τις εγκληματικές ευθύνες που έχει, γιατί αρνήθηκε να πάρει μέτρα για τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος Υγείας, αρνήθηκε να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα Υγείας και να κάνει ελέγχους στους χώρους δουλειάς, τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου 9 Γενάρη στο «Mega».

Επεσήμανε ότι ο εμβολιασμός προχωρά πολύ αργά και με μεγάλο κόστος που θα το πληρώσει ο λαός, προσθέτοντας ότι η αιτία είναι οι ανταγωνισμοί μεταξύ των εταιρειών.

Παράλληλα, ο Χρ. Κατσώτης κάλεσε το λαό να συνεχίσει τον αγώνα για την προστασία της υγείας, της ζωής και των δικαιωμάτων του.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.