ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 1 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

Μόνο μία μέρα άντεξε η κυβερνητική προπαγάνδα με τους μισθούς των βουλευτών, που δήθεν θα πάνε για

την υγεία του λαού! Αμέσως μετά ήρθε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση μαζεύει χρήματα κυρίως για το κεφάλαιο. Μετά τους ιδιώτες κλινικάρχες τους οποίους η κυβέρνηση αρνήθηκε  να επιτάξει, σειρά έχουν οι καναλάρχες τους οποίους φροντίζει να απαλλάξει από την ετήσια -μειωμένη και αυτή- εισφορά που πληρώνουν.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ Ν. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο βουλευτή του Κόμματος Ν. Παπαναστάση και τους οικείους του, για το θάνατο της μητέρας του Ευγενίας.

Η κηδεία θα γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή σε στενό οικογενειακό κύκλο.

 

ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ

Το ΚΚΕ στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου κατέθεσε, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ’ Απεράθου, βάσει της επιθυμίας της οικογένειας.

 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Η κυβέρνηση της ΝΔ να σταματήσει επιτέλους να κουνάει το δάχτυλο στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους οι οποίοι, χωρίς να έχουν άλλη επιλογή, στέκονται στις ουρές των τραπεζών. Αντί λοιπόν να μεταβιβάζει, όπως συνηθίζει, την ευθύνη στο λαό κρύβοντας τις ευθύνες των τραπεζιτών, οι οποίοι έκλεισαν παραρτήματα και προχώρησαν σε απολύσεις, ας αναλάβει τις δικές της ευθύνες παίρνοντας μέτρα για πάγωμα των οφειλών στην εφορία, αναστολή των πληρωμών σε ΔΕΚΟ, ρύθμισης των δόσεων των δανείων, προστασίας της πρώτης κατοικίας.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.