ΣΧΟΛΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΤΖΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ OPEN

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 20 Απριλίου 2022 by manos (seo)-admin

Μετά από ένα τετραήμερο συνέδριο που τα είχε όλα, από φιλοπουτινικές θεωρίες, αντιεμβολιαστικά κηρύγματα έως και αντιδημοκρατικούς παροξυσμούς για… «καραβανάδες που πρέπει να αναλάβουν δράση», το να επικρίνει ο κ. Τσίπρας τη δική μας παράταξη για «γκρίζες ζώνες», μόνο ως ανέκδοτο μπορούμε να το εκλάβουμε.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης παρέδωσε σήμερα την ιατροφαρμακευτική βοήθεια που συγκέντρωσε για τον ουκρανικό λαό το Κίνημα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΣΕΦ στο Φάληρο, όπου συλλέγεται η ανθρωπιστική βοήθεια από τις διπλωματικές αρχές της Ουκρανίας στη χώρα μας.

Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κόμματος και συγκεντρώθηκαν 3 τόνοι ιατροφαρμακευτικού υλικού, τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ακολουθεί η δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής:

«Αυτές τις ιδιαίτερες μέρες για τους ορθόδοξους Χριστιανούς απανταχού της γης, ο ομόδοξος ουκρανικός λαός ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά. Μια παράνομη εισβολή και ένας βάρβαρος πόλεμος με χιλιάδες νεκρούς, εκατομμύρια πρόσφυγες, πρέπει να τελειώσει άμεσα. Εμείς το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε αυτές τις μέρες είναι να παραδώσουμε στις ουκρανικές διπλωματικές αρχές την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσαν τα μέλη και οι φίλοι μας σε όλη την Ελλάδα ως ένα δείγμα αλληλεγγύης και στήριξης του ουκρανικού λαού και της τραγικής περιπέτειας που βιώνει το τελευταίο διάστημα. Ευχή όλων μας είναι ο πόλεμος να τελειώσει το συντομότερο δυνατό».

ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Υπό τον μανδύα του δημοσιονομικά υπεύθυνου ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε νέα αύξηση του κατώτατου μισθού έχοντας στο μεταξύ αφήσει την ακρίβεια να κατατρώει το εισόδημα των πολιτών.

Ο εισαγωγικός μισθός πρέπει να επανέλθει στα 751 ευρώ και μετά να ισχύσουν οι ελεύθερες συλλογικές συμβάσεις όπως προτείνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Ποιος φοβάται άραγε να αποφασίζουν τα συλλογικά όργανα των εργαζομένων και εργοδοτών;

Μόνο έτσι θα μείνει όρθια η κοινωνία, θα στηριχθεί το διαθέσιμο εισόδημα και θα αυξηθεί με υγιή και βιώσιμο τρόπο το εθνικό προϊόν με τη δημιουργία νέων και καλύτερα αμειβόμενων θέσεων εργασίας.

Σημειωτέον ότι 700.000 εργαζόμενοι με μερική απασχόληση ή διαλείπουσα εργασία θα λάβουν (μέση) μεικτή αύξηση 25 ευρώ! Ενώ το επίδομα ανεργίας των 438 ευρώ και μόλις για το 15% των εγγεγραμμένων ανέργων αποτελεί εμπαιγμό.

 

4

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.