Σχολεία: Πώς θα γίνει ο φετινός αγιασμός


0
(0)

Αναλυτικά τι αναφέρει η εγκύκλιος για τον αγιασμό σχολικού έτους 2020-2021Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς στις 14 Σεπττεμβρίου έχει ήδη ξεκινήσει και με εγκύκλιο του το υπουργείο Παιδείας αναφέρεται στον πώς θα γίνει ο αγιασμός.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη εγκύκλιο: «Ο  καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί́ τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στον αύλειο χώρο των σχολείων, μετά από́ συνεννόηση του/της Διευθυντή́/ντριας με τους ιερείς του οικείου ναού́, με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών και στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί́  όλες  τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί́ μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί́.

Δείτε εδώ αναλυτικά την εγκύκλιο.

neakriti.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *