Σχεδιασμός για μικρότερα Κύρβεια στην Ιεράπετρα – Ιδέα για θερινό σινεμά, όχι στα γλέντια

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 17 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι θα είναι το φετινό σε ότι έχει να κάνει με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ιεράπετρα αφού η πανδημία του κορονοϊού έχει ανατρέψει κάθε σχεδιασμό σε όλη την Ελλάδα.

Παρόλα αυτά η προετοιμασία στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α έχει ξεκινήσει ώστε να γίνουν εφικτές κάποιες εκδηλώσεις μικρότερου μεγέθους σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και καλλιτεχνικές ομάδες της περιοχής.

Η πρόεδρος Μαρία Σακκαδάκη μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως ο φετινός σχεδιασμός θα είναι πολύ διαφορετικός αφού δεν πρόκειται να γίνουν μεγάλες μαζικές εκδηλώσεις με πολύ κόσμο. Παράλληλα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες με τις οποίες θα γίνει εφικτή η πραγματοποίηση εκδηλώσεων κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα από το Υπουργείο Πολιτισμού, με μόνο δεδομένο πως αυτές θα γίνουν από τις 15 Ιουλίου και μετά.

Η κα Σακκαδάκη ανέφερε πως έχουν γίνει ήδη δύο συναντήσεις με πολιτιστικούς Συλλόγους της ευρύτερης περιοχής Μακρύ Γιαλού και Ιεράπετρας για να υπάρξουν προτάσεις και ένας συντονισμός σε τυχόν δράσεις που προγραμματίζονται. Τα τοπικά γλέντια φαίνεται πως για την ώρα δεν θα πραγματοποιηθούν αφού και οι σύλλογοι είναι πολύ επιφυλακτικοί να οργανώσουν τέτοιες δράσεις, τόνισε.

Γενικότερα όπως είπε υπάρχουν αρκετές ιδέες για το πως θα γίνουν κάποιες πολιτιστικές δράσεις στην πόλη και στις κοινότητες, όπως η λειτουργία ενός θερινού σινεμά, όμως όλα αυτά θα κριθούν από τις εγκρίσεις που θα δοθούν από το Υπουργείο Πολιτισμού.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.